تاسیسات ساختمان

تعمیرپکیج،پکیج خونه من روشن نمیشه

پرسیده شده توسط عباس سعدی 1404/08/15 22:44
68 بازدید 3 پاسخ

پکیج خونه من روشن نمیشه

پاسخ‌ها (3) - مرتب شده بر اساس جدیدترین

ثبت پاسخ جدید

درود سال نو شاد باد رشیدی هستم متخصص وتعمیرکار باتماس گرفتن هم راهنمایی میشوید واگر نیاز به حضور تعمییرکار متخصص و منصف باشد خدمت میرسیم رشیدی ۰۹۱۲۸۹۸۶۶۲۱

پوریا مرادی
1404/11/11 22:59 تهران

تماس بگیرید تا در اصرع وقت خدمت برسم

د

دستیار هوش مصنوعی

هوش مصنوعی
1404/08/15 22:45

خلاصه

• زمانی که پکیج روشن نمی‌شود، ممکن است دلیل آن کمبود آب، مشکلات در سیستم برق یا نقص در قطعات داخلی باشد. ابتدا باید این موارد را بررسی کرده و در صورت نیاز به متخصص مراجعه کنید.

مراحل اجرا

1. بررسی فشار آب

• فشار آب در سیستم پکیج باید بین ۱ تا ۲ بار باشد. اگر کمتر است، با استفاده از شیر پرکن، آب را به سیستم اضافه کنید.
  2. بررسی برق

• اطمینان حاصل کنید که دستگاه به برق متصل است و فیوز آن قطع نشده باشد. همچنین می‌توانید با یک مولتی‌متر ولتاژ برق را بررسی کنید.
  3. بررسی ترموستات

• دما را بر روی ترموستات تنظیم کنید و اطمینان حاصل کنید که بر روی حالت گرمایش تنظیم شده است.
  4. بررسی چراغ‌های هشدار

• توجه کنید که آیا چراغ‌های هشدار بر روی پنل دستگاه روشن است یا خیر. در صورت وجود کد خطا، به دفترچه راهنما مراجعه کنید.
  5. بررسی سنسورها و شیرها

• مطمئن شوید که تمام شیرهای آب و گاز باز هستند و سنسورهای موجود در دستگاه به درستی کار می‌کنند.

نکات ایمنی

• هشدار: قبل از هر گونه بررسی، دستگاه را از برق بکشید و همچنین از دستکاری قطعات داخلی خودداری کنید مگر اینکه مطمئن باشید.

چه زمانی متخصص خبر کنید

• اگر با انجام مراحل فوق، پکیج هنوز روشن نمی‌شود.
  • اگر بوی گاز یا صدای غیرعادی از دستگاه به گوش می‌رسد.

جمع‌بندی و توصیه نهایی

• اگر مشکل پکیج شما با مراحل فوق حل نشد، بهتر است از خدمات متخصصان کارو استفاده کنید تا به صورت حرفه‌ای مشکل را بررسی و رفع کنند.

پاسخ خود را بنویسید

مشاهده پاسخ‌ها

حداقل ۱۰ کاراکتر

اطلاعات شما

با ارسال پاسخ، قوانین سایت را می‌پذیرید.

تماس با
اپ کارو رو نصب کن
دسترسی سریع‌تر به سرویس‌کارها
کارو