نصب و تعمیر دوربین مدار بسته

کار در زمینه های شبکه

پرسیده شده توسط محسن شجاعی 1405/03/26 19:48
158 بازدید 19 پاسخ

امکان اضافه کردن کارهای شبکه و دوربین های مداربسته رو ندارین .

پاسخ‌ها (17) - مرتب شده بر اساس جدیدترین

ثبت پاسخ جدید
ح
بدون نظر

سلام . بله انجام میشه .کدام شهر ؟

مازندران, نکا 1405/03/27 00:53
0
ک
۵ (۱ نظر)

سلام امکانش هست .میتونید تماس بگیرید صحبت کنیم ۰۹۱۳۴۷۵۴۸۵۹

اصفهان, شهرضا 1405/03/26 22:56
0

سلام، وقت بخیر. کدام شهر هستید؟

اصفهان, نجف آباد 1405/03/26 21:27
0
۱ پاسخ
ک
1405/03/26 22:57 اصفهان, شهرضا

سلام شهرضا هستم ولی بیرون هم کار باشه انجام میدم

ریبوار امینی
بدون نظر

امکان نصب و تعمیر و ترمیم انواع مدارهای دوربین و دزدگیر را دارم 09333718076

کردستان, سنندج 1405/03/26 21:23
0
ه
بدون نظر

سلام وقت بخیر خدمات نصب و راه‌اندازی شبکه، دوربین مداربسته، عیب‌یابی و پشتیبانی را به‌صورت تخصصی انجام می‌دهیم. اگر برای مجموعه یا محل کارتان نیاز به ارتقا، نصب یا بازسازی سیستم دارید، خوشحال می‌شویم در خدمت شما باشیم. برای هماهنگی بازدید و مشاوره، در خدمتتان هستم.

البرز, نظرآباد 1405/03/26 20:41
0

سلام در زمینه سیستم های حفاظتی هر گونه نصب و خدمات انجام میدیم دوربین .دزدگیر .درب اسلایدینگ و ...

مازندران, ساری 1405/03/26 20:27
0
امین شاددل
بدون نظر

سلام وقت بخیر . دارم

گلستان, گنبدکاووس 1405/03/26 20:24
0
م
بدون نظر

انجام میشود

اصفهان 1405/03/26 20:19
0
محمد
محمد متخصص
۵ (۴ نظر)

سلام خدمات شبکه و دوربین و برقکاری و کار های فنی در خدمتم.

تهران 1405/03/26 20:15
0
مهران بختی
بدون نظر

کار دوربین مدار بسته و اننقاِل تصویر هم دارم.

تهران 1405/03/26 20:11
1
م
بدون نظر

چرا؟من تازه با این اپلیکیشن آشنا شدم،چجوری دلیلت اکانت کنم؟

اصفهان 1405/03/26 20:06
1
مهدی فلاح شیخلری
۵ (۱۳ نظر)

چرا اگر بشه پروفایلمو درست کنم حتما انجام میدم

قزوین 1405/03/26 20:00
1
متخصص 9155203560
۵ (۱ نظر)

سلام کابل کشی شبکه دارین

خراسان رضوی, مشهد 1405/03/26 19:54
1
۱ پاسخ
محمدرضارشیدی
1405/03/26 21:11 تهران

سلام کابل کشی شبکه هم انجام می دهیم

مهدی ملکی
بدون نظر

سلام اضافه کردن شبکه و دوربین مداربسته بستگی به موقعیت سوئیچ ها و NVR دارد.در حالت کلی می‌شود انجام داد

تهران 1405/03/26 19:54
1
مهدی غلام نیا
۵ (۱ نظر)

سلام عرض ادب نه متاسفانه

گیلان, رشت 1405/03/26 19:54
1
حسین امینی
۵ (۱ نظر)

با درود اگر محبت تماس بگیرید ممنون می شم تا راهنمایی کنم

تهران 1405/03/26 19:54
1
دستیار هوش مصنوعی هوش مصنوعی

خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال

اگر امکان ثبت سفارش برای خدمات شبکه و دوربین‌های مداربسته را در سایت ندارید، معمولاً مشکل از عدم فعال‌سازی دسته‌بندی‌های تخصصی یا نیاز به به‌روزرسانی ماژول‌های فنی سایت است. در بسیاری از موارد با افزودن دسته‌بندی‌های جدید در پنل مدیریت، این مشکل حل می‌شود. در بیش از ۸۰٪ موارد، این مشکل ناشی از تنظیمات نادرست منو یا عدم وجود سرویس‌های تعریف‌شده برای این حوزه است.

راه‌حل: چه اقداماتی می‌توان برای رفع مشکل انجام داد؟

برای رفع این محدودیت و افزودن خدمات شبکه و دوربین به لیست کارها، باید تغییراتی در ساختار سایت و تنظیمات پنل کاربری اعمال کنید. این فرآیند نیازمند دسترسی به بخش مدیریت است و می‌تواند از طریق چندین گام ساده انجام پذیرد.

1. بررسی دسته‌بندی‌های موجود: ابتدا وارد پنل مدیریت سایت شوید و به بخش «دسته‌بندی‌ها» یا «خدمات» مراجعه کنید. بررسی کنید که آیا گزینه‌ای با عنوان «شبکه»، «امنیت» یا «دوربین مداربسته» از قبل وجود دارد یا خیر. اگر وجود دارد، مطمئن شوید که وضعیت آن «فعال» است.
  2. افزودن دسته‌بندی جدید: اگر دسته‌بندی مورد نظر وجود ندارد، از گزینه «افزودن دسته‌بندی جدید» استفاده کنید. عنوانی مانند «خدمات شبکه و دوربین» را وارد کرده و توضیحات مختصری بنویسید. این کار باعث می‌شود کاربران هنگام ثبت سفارش، این گزینه را در لیست ببینند.
  3. تنظیمات منو و نمایش: پس از ایجاد دسته‌بندی، به بخش «نمایش» یا «منوها» بروید و اطمینان حاصل کنید که این دسته‌بندی جدید به منوی اصلی سایت اضافه شده است. همچنین بررسی کنید که آیا فیلترهای جستجو به درستی این دسته‌بندی را شناسایی می‌کنند یا خیر.
  4. بررسی پلاگین‌های مرتبط: اگر از پلاگین‌های خاصی برای خدمات فنی استفاده می‌کنید، ممکن است نیاز به نصب یا فعال‌سازی ماژول‌های تکمیلی برای پشتیبانی از تجهیزات شبکه و دوربین داشته باشید. به بخش «پلاگین‌ها» مراجعه و وضعیت آن‌ها را چک کنید.
  5. به‌روزرسانی قالب سایت: گاهی اوقات مشکل از قالب سایت است که از دسته‌بندی‌های جدید پشتیبانی نمی‌کند. با بروزرسانی قالب به آخرین نسخه یا استفاده از یک قالب سازگار با آخرین نسخه وردپرس/سیستم مدیریت محتوا، می‌توان این مشکل را برطرف کرد.
  6. پاک‌سازی کش (Cache): پس از اعمال تغییرات، حتماً کش سایت و کش مرورگر خود را پاک کنید. گاهی اوقات تغییرات اعمال شده به دلیل ذخیره شدن در کش، برای کاربر نهایی نمایش داده نمی‌شود.
  7. مشاوره با توسعه‌دهنده: اگر با روش‌های بالا مشکل حل نشد، ممکن است نیاز به کدنویسی سفارشی برای ایجاد فیلدهای اختصاصی (مانند نوع لنز دوربین یا سرعت شبکه) در فرم ثبت سفارش باشد. در این صورت، تماس با یک توسعه‌دهنده وب ضروری است.

جدول مشکلات رایج و راه‌حل‌ها آن

مشکل رایج راه‌حل خلاصه
عدم نمایش دسته‌بندی در منو افزودن دسته‌بندی جدید به منوی اصلی سایت
ارور هنگام ثبت سفارش شبکه بررسی پلاگین‌های فرم‌ساز و به‌روزرسانی آن‌ها
عدم نمایش در جستجو تنظیم فیلترهای جستجو برای شامل شدن دسته‌بندی جدید
ناسازگاری با قالب بروزرسانی قالب یا تغییر به قالب سازگار
عدم نمایش پس از تغییرات پاک‌سازی کش سایت و مرورگر

نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید

قبل از هرگونه تغییر در سایت، باید از داده‌های خود محافظت کنید تا در صورت بروز خطا، اطلاعات از دست نرود.

1. تهیه نسخه پشتیبان (Backup): قبل از هر تغییری، از دیتابیس و فایل‌های سایت خود یک بکاپ کامل تهیه کنید. این کار حیاتی‌ترین گام برای جلوگیری از از دست رفتن اطلاعات است.
  2. استفاده از محیط تست (Staging): اگر امکان دارد، تغییرات را ابتدا روی یک نسخه آزمایشی از سایت اعمال کنید تا از صحت عملکرد آن‌ها اطمینان حاصل نمایید.
  3. بررسی دسترسی‌ها: مطمئن شوید که فقط کاربرانی با دسترسی مدیریتی (Administrator) اقدام به تغییرات در دسته‌بندی‌ها و منوها می‌کنند تا از تغییرات ناخواسته جلوگیری شود.
  4. بررسی سازگاری پلاگین‌ها: قبل از نصب یا آپدیت پلاگین‌های جدید، با نسخه فعلی وردپرس یا سیستم مدیریت محتوای خود چک کنید که سازگاری کامل داشته باشند.
  5. عدم ویرایش مستقیم کدها: سعی کنید از ویرایش مستقیم فایل‌های هسته‌ای سایت خودداری کنید، زیرا این کار می‌تواند باعث اختلال در عملکرد سایت و مشکلات امنیتی شود.

چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟

اگر پس از افزودن دسته‌بندی و بررسی منوها، همچنان امکان ثبت سفارش وجود ندارد یا با خطاهای پیچیده کدنویسی مواجه می‌شوید، باید از متخصص کمک بگیرید. همچنین اگر نیاز به ایجاد فیلدهای سفارشی پیچیده در فرم ثبت سفارش (مانند محاسبه قیمت بر اساس متراژ کابل‌کشی یا تعداد دوربین) دارید، این فرآیند نیازمند دانش برنامه‌نویسی پیشرفته است. در صورتی که سایت شما روی هاست اشتراکی با محدودیت‌های شدید قرار دارد یا دسترسی‌های سطح بالا (SSH) ندارید، مداخله شخصی ممکن است باعث از کار افتادن سایت شود.

جمع‌بندی: جمع‌بندی نهایی

عدم امکان اضافه کردن کارهای شبکه و دوربین می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آن‌ها ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. با ایجاد دسته‌بندی‌های جدید و تنظیم منوها، در اکثر موارد این مشکل قابل

1405/03/26 19:49
0

پاسخ خود را بنویسید

مشاهده پاسخ‌ها

حداقل ۱۰ کاراکتر

اطلاعات شما

با ارسال پاسخ، قوانین سایت را می‌پذیرید.

تماس با
اپ کارو رو نصب کن
دسترسی سریع‌تر به سرویس‌کارها
کارو