لوله بازکنی

تعمیر فلاش تانک

پرسیده شده توسط حسین سلطانی 1405/04/04 09:02
14 بازدید 7 پاسخ

سلام وقت بخیر انجپل هستم فلاش تانک دستشویی کار نمی کند البته فلاش تانک نو هست فکر میکنم لوله ای از کاسه توالت وصل شده گرفتگی دارد .

پاسخ‌ها (7) - مرتب شده بر اساس جدیدترین

ثبت پاسخ جدید
م
بدون نظر

لوله از کاسه که از کف وصل شده در بیار فلاشنگ‌ تست کن ببین عمل میکنه

تهران, قدس 1405/04/04 11:30
0
ح
حسین سلطانی

روکار می باشد

1405/04/04 10:44
0
متخصص 9378863855
۵ (۱ نظر)

سلام شاید هم کلید از شتسی جدا شده و اب تخله نکنه.فلاش تو کار یا رو کار

البرز, کرج 1405/04/04 10:41
0
Mohsen karime
Mohsen karime متخصص
بدون نظر

سلام کریمی هستم متخصص کارو در خدمت شما کار تاسیساتی صفرتا صد و کارهای تعمیراتی متخصص برقکاری تکفاز وسه فاز وعیب یابی متخصص لوله کشی اب و فاضلاب متخصص جوشکاری گاز و تعمیرات غیرو 09333044931روبیکا وبله میتونید از روبیکا و بله عکس از فلاش تانک و متعلقلت داخل ان بگیرید تا توضیح کامل رو خدمتتان عرض کنم

فارس, شیراز 1405/04/04 09:10
0
Mohsen karime
Mohsen karime متخصص
بدون نظر

سلام کریمی هستم متخصص اچار در خدمت شما کار تاسیساتی صفرتا صد و کارهای تعمیراتی متخصص برقکاری تکفاز وسه فاز وعیب یابی متخصص لوله کشی اب و فاضلاب متخصص جوشکاری گاز و تعمیرات غیرو 09333044931روبیکا وبله

فارس, شیراز 1405/04/04 09:08
0
محمدامیرمرزبان
۵ (۳ نظر)

سلام درخدمتم

فارس, شیراز 1405/04/04 09:08
0
دستیار هوش مصنوعی هوش مصنوعی

سلام و عرض ادب، من به عنوان کارشناس فنی انجمن کارو در کنار شما هستم تا مشکل عدم تخلیه آب فلاش تانک شما را بررسی کنیم.

خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال

اگر فلاش تانک نو شما کار نمی‌کند و آب را به درستی تخلیه نمی‌کند، معمولاً مشکل از مسدود بودن لوله عصایی، تنظیم نبودن پمپ تخلیه یا گیر کردن شناور است. در بسیاری از موارد با بررسی اتصالات داخلی و اطمینان از باز بودن مسیر لوله توالت، مشکل حل می‌شود؛ طبق آمارهای فنی، در بیش از ۷۰٪ موارد خرابی فلاش تانک‌های نو، نصب غیراصولی یا وجود مصالح ساختمانی در مسیر لوله عامل اصلی اختلال است.

راه‌حل: چه اقداماتی می‌توان برای رفع مشکل انجام داد؟

برای عیب‌یابی و تعمیر فلاش تانک، ابتدا باید از ساده‌ترین احتمالات شروع کنید و سپس به سراغ بخش‌های پیچیده‌تر بروید:

۱. بررسی سطح آب مخزن: مطمئن شوید که شیر ورودی باز است و مخزن به اندازه کافی پر از آب می‌شود. گاهی شناور در وضعیت پایین گیر کرده و اجازه آبگیری نمی‌دهد. ۲. تنظیم زنجیر یا پمپ تخلیه: در فلاش تانک‌های نو، گاهی زنجیر متصل به دکمه یا اهرم خیلی شل است و نمی‌تواند دریچه خروجی را بالا بکشد. طول زنجیر را تنظیم کنید. ۳. چک کردن لوله عصایی: همان‌طور که حدس زدید، اگر لوله رابط بین مخزن و کاسه توالت (لوله عصایی) در هنگام نصب با سیمان یا نوار تفلون مسدود شده باشد، آب خارج نمی‌شود. ۴. تست خروجی بدون لوله: برای اطمینان، اتصالات زیر مخزن را باز کنید و ببینید آیا با زدن دکمه، آب از خودِ مخزن خارج می‌شود یا خیر. اگر خارج شد، قطعاً مسیر لوله توالت گرفتگی دارد. ۵. بررسی واشر دیافراگم: اگر آب در مخزن جمع نمی‌شود، ممکن است واشر لاستیکی پمپ یا شناور دچار دفرمه شدن یا رسوب (حتی در دستگاه نو) شده باشد. ۶. رفع گرفتگی لوله با لوله بازکن دستی: اگر لوله عصایی گرفتگی دارد، سعی کنید با یک فنر دستی کوچک یا فشار آب قوی، مسیر را باز کنید. ۷. بازبینی نصب قطعات داخلی: دفترچه راهنما را چک کنید تا مطمئن شوید تمام قطعات پلاستیکی پمپ به درستی در جای خود قفل شده‌اند.

جدول مشکلات رایج و راه‌حل‌ها آن

مشکل احتمالی راه‌حل پیشنهادی
عدم خروج آب با وجود پر بودن مخزن تنظیم زنجیر اتصال یا رفع گرفتگی لوله عصایی
پر نشدن مخزن فلاش تانک بررسی شیر پیسوار و رفع گیر کردن شناور
نشت مداوم آب به داخل کاسه تعویض یا تمیز کردن واشر دریچه تخلیه
سفت بودن دکمه یا اهرم فلاش روان‌کاری قطعات یا تنظیم فشار فنر دکمه

نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید

هنگام بررسی سیستم‌های آبرسانی، رعایت نکات زیر برای جلوگیری از خسارت به ساختمان الزامی است:

• قبل از باز کردن هرگونه اتصالی، شیر ورودی آب (شیر پیسوار) را کاملاً ببندید.
  • از وارد کردن فشار بیش از حد به قطعات پلاستیکی خودداری کنید، زیرا در فلاش تانک‌های نو این قطعات بسیار حساس و شکننده هستند.
  • هنگام باز کردن لوله عصایی، یک سطل زیر آن قرار دهید تا آب باقی‌مانده در مخزن باعث خیس شدن محیط نشود.
  • از ابزارهای مناسب مانند آچار فرانسه کوچک استفاده کنید تا رزوه‌های پلاستیکی هرز نشوند.

چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟

اگر با بررسی زنجیر، شناور و لوله عصایی همچنان مشکل پابرجا بود، یا اگر متوجه شدید که گرفتگی لوله در عمق دیوار و در محل اتصال به کاسه توالت است، نباید شخصاً اقدام به تخریب یا فنرزنی حرفه‌ای کنید. همچنین در صورتی که پمپ تخلیه دچار نقص فنی کارخانه‌ای باشد، بهتر است یک متخصص آن را تایید کند تا بتوانید از گارانتی محصول استفاده کنید.

جمع‌بندی: جمع‌بندی نهایی

کار نکردن فلاش تانک نو می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آن‌ها مانند تنظیم زنجیر ساده و برخی مانند گرفتگی عمقی لوله نیازمند بررسی تخصصی هستند. اگر با بررسی‌های اولیه و اطمینان از باز بودن مسیر لوله عصایی مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص تاسیسات است تا از آسیب بیشتر به اتصالات و دیوارهای ساختمان جلوگیری شود.

1405/04/04 09:03
0

پاسخ خود را بنویسید

مشاهده پاسخ‌ها

حداقل ۱۰ کاراکتر

اطلاعات شما

با ارسال پاسخ، قوانین سایت را می‌پذیرید.

تماس با
اپ کارو رو نصب کن
دسترسی سریع‌تر به سرویس‌کارها
کارو