خرابی اون توستر
سلام یک اون توستر مارک رومانزو دارم که توی برق بود برق ها قطع شده بودن وقتی وصل شدن دستگاه شروع به بوق ممتد زدن کرد و صفحه مانیتورش تند تند روشن و خاموش میشد و روی هر کلیدی میزدی کار نمیکرد و بعد مانیتورش خاموش شد اما بوق ممتد رو هنوز داره علتش چیه؟ درست میشه ؟ کجا باید ببرم درستش کنن؟ هزینش چقدر میشه؟ و همینطور یک دستگاه گوشتکوب برقی دارم که وقتی داشت کار میکرد بهش فشار اومد و داخل قسمتی که موتورش بود جرقه زد خاموشش کردم وقتی دوباره کلید روشن رو زدم باز جرقه زد و بوی سوختگی میدادو من دیگه روشنش نکردم ایا اونم درست میشه؟
پاسخ دستیار هوش مصنوعی ظرف چند دقیقه در همین صفحه نمایش داده میشود. نیازی به رفرش نیست.
پاسخها (4) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدبهمن روشنی
متخصصسلام با توضیحات شما هر دو دستگاه دوچار سوختگی شدن. پیشنهاد منم نصب یه محافظ در برق ورودی منزل هست
نوید اصفهانی کلاهدوز
متخصصبا سلام توستر شما به احتمال زیاد افت ولتاژ پیش اومده تو آشپزخانه و برد صدمه دیده گوشکوب برقی هم سیم پیچش یا بلبریگاش خراب شده اگر بوی سوختگی میده شما حتما سیم کشی آشپز خانه یا محافظ ولتاژ استفاده کنید
آقای همه فن حریف
متخصصسلام درباره آون توستر ممکنه به خاطر اتصالی برق صفحه نمایش سوخته باشه شایدم مشکل از برد باشه ممکنه از منبع تغذیه هم باشه برای جواب درست باید دستگاه تون باز بشه
متخصص 9358304888
متخصصسلام گوشکوب برقی سوخته و ارزش درست کردن ندارد تستر هم ایراد از بر الکترونیکی هست و باید باز بشه تا ایرادش پیدا بشه