لوازم خانگی و اداری

لوازم خانگی و اداری - کولر آبی در تهران

پرسیده شده توسط یکی از کاربران کارو 1405/04/06 19:27
89 بازدید 8 پاسخ

سلام. در رودکی تهران هستم. کولر آبی. ممنون می‌شم حدود هزینه انجام این کار رو هم اعلام کنید و اگر نکته یا راهکاری وجود داره راهنمایی بفرمایید.

پاسخ‌ها (8) - مرتب شده بر اساس جدیدترین

ثبت پاسخ جدید
ب
بدون نظر

سلام من خودم متخصص هستم قراربود لینک رابفرستید بنده در قسمت متخصصان ثبت نام کنم

تهران 1405/04/10 17:35
0
کامیارمحمدی
۵ (۲ نظر)

چک کردن یاتاقان و روغن کاری تعویض پوشال در صورت نیاز . چک کردن سفت و شل بودن تسمه ب دلیل آمپر کشیدن زیادتر و صدمه زدن ب یاتاقان.شست و شوی کامل و از بین برد نمک های روی دیواره. برسی فشار آب ورودی تا قبل کولر .تنظیم سطح آب و برسی پمپ آب و پخش آب به پوشال ها. چک کردن فیش های برق روی تخته تقسیم جسارتا مبلغ حدودی از ۱الی۱.۵اونم ناقابل می‌باشد 09376816718 محمدی

تهران 1405/04/10 00:40
0
تاسیسات کن
بدون نظر

سلام وقتتون بخیر باشه سرویس کولر آبی شامل تمیزکاری کل کولر + روغن کاری یاتاقان ها و موتور + تعویض پوشال + چک کردن قطعات و برق کولر کلا ۹۰۰ هزارتومان انجام میشه خدمتتون اگه تعمیرات هم داشته باشید براتون انجام میدیم فقط کافیه با شماره زیر تماس بگیرید تا متخصصین ما در اسرع وقت خدمتتون برسند 09212822342 تاسیسات کن

تهران 1405/04/06 21:09
0
متخصص مهرداد تقوی
بدون نظر

سلام من تعمیرکار سطل و تی چرخشی و پدالی هستم به سایت اعلام کردم که دسته ای در این رابطه وجود ندارد و بناچار انتخاب کردم لطفا زیر گروهی برای این تخصص در نظر بگیرند و من تنها متخصص این حرفه هستم

تهران 1405/04/06 19:41
0
محمد
محمد متخصص
۵ (۴ نظر)

🟢 انجام کلیه خدمات برقکاری و فنی به صورت جزئی و کلی 🟢 - رفع اتصالی و عیب یابی - برق کاری صفر تا صد ساختمان - نصب سیستم روشنایی ( لوستر ، هالوژن ، براکت ، ریسه ، نور مخفی ، پنل ، و... ) - نصب کلید و پریز - نصب تابلو برق سه فاز و تک فاز - سیم کشی و کابل کشی - نصب و راه اندازی کولر آبی - نصب داکت و ترانک - نصب انواع سنسور - نصب و رفع مشکل سیستم های آنتن ، تلفن ، دوربین مداربسته ، شبکه - تعمیر مشکلات جزئی تاسیسات - دریل کاری - نصبیجات دیگر شبانه روزی حتی در تعطیلات با کیفیت بالا ، کار تمیز ، خیال راحت عباس پور 09193557176

تهران 1405/04/06 19:40
0
سعیدجهانگیری
بدون نظر

سلام درخدمتم‌‌ اگه فنی هستید بگید راهنمایی بکنم.

تهران 1405/04/06 19:36
1
سعید مرشدی
بدون نظر

سلام مرشدی هستم 09197091959 مشکل رو بفرمائید تا راهنمای کنم ممنون

تهران 1405/04/06 19:32
1
دستیار هوش مصنوعی هوش مصنوعی

به عنوان کارشناس فنی انجمن کارو، در ادامه راهنمای جامع عیب‌یابی و سرویس کولر آبی در منطقه رودکی تهران را برای شما تدوین کرده‌ام.

خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال

اگر کولر آبی شما دچار افت سرما، لرزش شدید یا نشتی آب شده است، معمولاً مشکل از رسوب‌گرفتگی پوشال‌ها، شل شدن تسمه یا خرابی پمپ و موتور است. در بسیاری از موارد با یک سرویس دوره‌ای ساده و روغن‌کاری موتور مشکل حل می‌شود، اما در شرایطی مثل سوختن سیم‌پیچ، نیاز به بررسی تخصصی وجود دارد. طبق آمار، بیش از ۷۰٪ خرابی‌های کولر در تهران به دلیل سختی بالای آب و رسوب‌گرفتگی مسیر آبرسانی رخ می‌دهد.

راه‌حل: چه اقداماتی می‌توان برای رفع مشکل انجام داد؟

قبل از تماس با تکنسین، می‌توانید با انجام این مراحل گام‌به‌گام، بازدهی دستگاه خود را افزایش داده و احتمالا مشکل را رفع کنید:

۱. تعویض پوشال‌ها: با توجه به آلودگی هوای تهران و رسوبات آب، پوشال‌ها باید هر سال تعویض شوند تا قدرت خنک‌کنندگی حفظ شود. ۲. روغن‌کاری یاتاقان‌ها: برای جلوگیری از صدای ناهنجار و فشار به موتور، یاتاقان‌ها را با روغن مخصوص روان‌کاری کنید. ۳. تنظیم تسمه: تسمه نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد؛ فشار انگشت باید حدود یک تا دو سانتی‌متر انعطاف ایجاد کند. ۴. شستشوی کف کولر: رسوبات و لجن‌های کف مخزن را تخلیه کنید تا از سوختن پمپ آب جلوگیری شود. ۵. بررسی شناور: اطمینان حاصل کنید که شناور به درستی جریان آب را قطع می‌کند و تراز آب در حد استاندارد (یک سانتی‌متر پایین‌تر از لوله سرریز) است. ۶. تست پمپ آب: مسیر شیلنگ‌های توزیع آب را چک کنید تا گرفتگی نداشته باشند و آب به طور یکنواخت روی پوشال‌ها بریزد. ۷. نصب سایه‌بان: در مناطق گرمسیری تهران، نصب سایه‌بان می‌تواند تا ۳۰٪ مصرف برق را کاهش و سرما را افزایش دهد. ۸. بررسی موتور و کلیدها: اگر موتور استارت نمی‌زند، احتمال خرابی خازن یا کلید گریز از مرکز وجود دارد که نیاز به تخصص دارد.

جدول مشکلات رایج و راه‌حل‌ها آن

مشکل رایج راه‌حل خلاصه
باد کولر گرم است بررسی پمپ آب و تعویض پوشال‌های رسوب‌گرفته
صدای ناهنجار و لرزش روغن‌کاری یاتاقان‌ها یا تعویض تسمه فرسوده
بوی بد از کولر شستشوی تشتک و استفاده از محلول‌های ضدعفونی
آبریزی از زیر کولر تنظیم مجدد شناور یا تعویض شیر تخلیه
موتور روشن نمی‌شود بررسی فیوز مینیاتوری و سیم‌کشی پشت کلید

نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید

کار با کولر آبی به دلیل ترکیب همزمان آب و برق بسیار خطرناک است؛ لذا رعایت موارد زیر الزامی است:

• قطع کامل برق: پیش از باز کردن درب‌های کولر، حتماً کلید دوپل را خاموش کرده و فیوز مینیاتوری مربوطه را قطع کنید.
  • استفاده از فازمتر: قبل از دست زدن به بدنه فلزی، با فازمتر از عدم وجود برق‌دار بودن بدنه اطمینان حاصل کنید.
  • پرهیز از دمپایی: هرگز با پای برهنه یا دمپایی پلاستیکی خیس روی پشت‌بام و اطراف کولر کار نکنید.
  • عدم دستکاری موتور در حال کار: به هیچ وجه هنگام روشن بودن دستگاه، اقدام به تنظیم تسمه یا دست زدن به پولی نکنید.
  • عایق‌بندی اتصالات: تمامی ترمینال‌های برق داخل کولر باید دارای درپوش محافظ باشند تا پاشش آب باعث اتصال کوتاه نشود.

چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟

در صورتی که با زدن کلید، صدای "هوم" از موتور شنیده می‌شود اما نمی‌چرخد، یا اگر بوی سوختگی شدید از کانال‌ها استشمام می‌کنید، بلافاصله دستگاه را خاموش کرده و با متخصص تماس بگیرید. همچنین تعمیرات مربوط به سیم‌پیچی موتور، تعویض شفت و یاتاقان‌های آسیب‌دیده و رفع برق‌دار بودن بدنه، اموری کاملاً تخصصی هستند. در مورد هزینه‌ها در منطقه رودکی، سرویس کامل معمولاً بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان (بدون قطعات) متغیر است، اما تعمیر موتور هزینه‌های بالاتری خواهد داشت.

جمع‌بندی: جمع‌بندی نهایی

مشکلات کولر آبی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آن‌ها مانند تعویض پوشال ساده و برخی مانند سوختن موتور نیازمند بررسی تخصصی هستند. با توجه به سختی آب در تهران، سرویس دوره‌ای منظم عمر دستگاه شما را دوچندان می‌کند. اگر با بررسی‌های اولیه و روغن‌کاری مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به موتور و هزینه‌های گزاف جلوگیری شود.

1405/04/06 19:27
0

پاسخ خود را بنویسید

مشاهده پاسخ‌ها

حداقل ۱۰ کاراکتر

اطلاعات شما

با ارسال پاسخ، قوانین سایت را می‌پذیرید.

تماس با
اپ کارو رو نصب کن
دسترسی سریع‌تر به سرویس‌کارها
کارو