تعمیر ماشین لباسشویی پیام گذاشتم الان برای سفارش گذاشتن چکار کنم
سلام من یک ساعت پیش در مورد تعمیر ماشین لباسشویی پیام گذاشتم الان برای سفارش گذاشتن چکار کنم
پاسخها (55) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیددرود .. روی گزینه تماس با متخصص کلیک کرده و درخواست خود را ثبت کنید ..
اگر محدوده اسلامشهر و رباط کریم و گلستان هستید در خدمتتون هستم ۰۹۳۰۳۴۸۵۲۰۴
سلام اگر تهران هستید جهت هماهنگی با بنده تماس بگیرید 09106806334
باسلام بنده در خدمتم جهت انجام وظیفه بیزحمت هماهنگ شوید ممنون 09148128032
سلام برای تعمیرات لباسشویی با بنده هماهنگ شید با نازل ترین قیمت و کمترین ساعت 09106806334
شماره تماس برای ثبت درخواست09902367709مهدی پور
درود بر شما . شما فرمودید مهراباد هستید بنده شماره تماس گذاشتم تا تماس بگیرید لطفا با این شماره در تماس باشید 09901803286
با سلام آدرس کجاس و برای دریافت خدمات تماس بگیرید و مشگل یا عیب دستگاه لطفا
درود جهت عیب یابی،خدمات ،تماس بگیرید 09925474816
با درود در صورت نیاز در مشهد با این ۰۹۱۵۸۵۸۰۲۵۳ در خدمتتون هستم
سلام اگر مشهد هستید با شماره 09359813385تمتس بگیرید
سلام، بنده شهر قدس تهران هستم، اگر آدرس شما نزدیک بنده هست لطفاً آدرس و مشکل دستگاهتون برام پیامک کنید
وقت بخیر به این شماره آدرس بفرستین قبل اومدن تماس میگیرم 09366826564 احمدی
با شهر مورد نظر خودتون با سرویس کار تماس بگیرین
اگرتبریزهستیدتماس بگیرید 09143606922
سلام وقت بخیر اگه مشهد یا اطراف مشهد هستین تماس بگیرین09223925910
سلام. لطفا یه شماره درج شده متخصص زنگ بزنید.
سلام اگر یزد تشریف دارید با بنده تماس بگیرید ۰۹۳۸۳۲۱۲۲۸۸
سلام مشکل لباسشویی تون چیه نوع و مدل دستگاه رو میفرمایید
درود، جهت بازدید و عیب یابی و اعلام هزینه لطفا آدرس و شماره تماس خودتون را ارسال و نام خانوادگی هم مرقوم بفرمایید یا با شماره بنده تماس بگیرید
سلام. جناب شما با توجه به شهرستان و در نظر گرفتن نزدیکترین موقعیت مکانی و تخصص تکنسین با یکی از تکنسینها و متخصصین تعمیر لباسشویی که اکثرا شماره تماس رو هم در پروفایلشون گذاشتتد تماس بگیرید.
درود بر شما اول ، برند دستگاه ،دوم مشگل دستگاه ،وسوم شهر و محله ،رو ثبت میکنید،تا به متخصص مربوطه ارتباط پیدا کنید. تهران 09192485969 ,،آماده همکاری هستم. موفق باشید
درود شما میتوانید با شماره درج شده تماس بگیرید و مشکل دستگاه خود را اعلام کنید در اسرع وقت برای بازدید دستگاه و اعلام هزینه میرسیم خدمتتون و انجام وظیفه میکنیم
سلام تهران در محدوده شرق در خدمت شما هستم لطفا تماس بگیرید
کدام شهر هستید اگر قم تشریف دارید 09127593945 تماس بگیرید
در خدمتم با این خط تماس بگیرین 09391608810
عزیز کاش خرابی رو مینوشتی دوستان راهنمایی میکردن
سلام اگر در شهر کرج تشریف دارید با این شماره تماس بگیرید در خدمتم 09934186388
با عرض سلام در شهر مشهد و اطراف شهر درخدمتتون هستیم 09020630033
سلام وقت بخیر جهت تعمیر لباسشویی برای اعزام سرویسکار لطفن تماس بگیرید در خدمتم
مشکلتون چیه تماس بگیرید 09150737747
باسلام دوست گرامی متاسفانه سوالی از جانب شما ثبت نشده لطفا مجدد سوالتون رو ثبت کنید
سلام وقت بخیر ۰۹۱۱۳۸۷۱۹۲۰با من تماس بگیرید
سلام آدرس خود را بفرستید همینطور شماره تماس
سلام وقت بخیر با این شماره تماس بگیرید ۰۹۱۲۸۴۹۲۲۹۰ در خدمتم
باسلام خدمت شما جناب آقای موسوی با شماره 09156861403 رضایی تماس حاصل فرمایید تشکر
سلام شماره تماس هست آدرس رو بفرستید باهاتون تماس میگیرم 09127347121
با سلام واحترام ،مشکل لباسشویی شما چیه، چون هیچ پیامی اینحا نیست،خوشحال میشم بتونم کمک و راهنمایی کنم
سلام وقت بخیر متخصص مورد نظر انتخاب کنید یا تماس بگیرید در خدمتم 09122808909
چه جوری سفارش بذارم تعمیر کار بفرستید
اینتر و قبلاً یه بار گفتی الان میخوام سفارش بذارم تعمیر کار بفرستید چه جوری سفارش بذارم
سلام و درود به شما کاربر گرامی؛ خوشحالیم که برای رفع مشکل دستگاه خود انجمن تخصصی کارو را انتخاب کردهاید. در ادامه راهنمای کامل برای نهایی کردن سفارش و همچنین نکات فنی لازم برای بررسی اولیه دستگاه را برای شما آماده کردهایم.
خلاصه: پاسخ کوتاه به این سوال
اگر ماشین لباسشویی شما دچار نقص فنی شده و نیاز به ثبت نهایی سفارش تعمیرات دارید، معمولاً مشکل از عدم تکمیل مراحل احراز هویت یا تایید نهایی در پنل کاربری است. در بسیاری از موارد با بررسی بخش «سفارشهای من» یا تماس با پشتیبانی، درخواست شما از حالت انتظار خارج میشود. طبق آمار، در بیش از ۸۵٪ موارد، ثبت سفارشهای آنلاین در کمتر از ۱۰ دقیقه توسط کارشناسان بررسی و تایید اولیه میشوند.
راهحل: چه اقداماتی میتوان برای رفع مشکل انجام داد؟
برای اینکه فرآیند تعمیر ماشین لباسشویی خود را با موفقیت به مرحله اعزام تکنسین برسانید، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:
- بررسی پنل کاربری: وارد حساب کاربری خود در سایت کارو شوید و در بخش «سفارشهای من»، وضعیت پیام یا درخواست قبلی خود را چک کنید.
- تکمیل فرم ثبت سفارش: اگر فقط پیام گذاشتهاید، باید فرم رسمی «درخواست تعمیرات» را پر کنید که شامل مدل دستگاه، برند و شرح دقیق خرابی است.
- انتخاب بازه زمانی: در مرحله نهایی ثبت سفارش، حتماً روز و ساعت حضور تکنسین در محل را انتخاب کنید تا سفارش شما رزرو قطعی شود.
- تاییدیه پیامکی: منتظر دریافت پیامک تایید ثبت سفارش بمانید؛ اگر پیامک ارسال نشد، احتمالاً مرحله آخر را به درستی انجام ندادهاید.
- بررسی ساده دستگاه: تا زمان رسیدن تعمیرکار، مطمئن شوید که شیر ورودی آب باز است و پریز برق مشکلی ندارد (گاهی ایرادات ساده باعث توقف کار دستگاه میشوند).
- تماس مستقیم با پشتیبانی: اگر در سایت با مشکل مواجه شدید، سریعترین راه تماس با شمارههای درج شده در فوتر سایت برای نهایی کردن سفارش است.
- آمادهسازی مدارک: فاکتور خرید یا کارت گارانتی دستگاه را آماده کنید تا در صورت نیاز به تکنسین ارائه دهید.
جدول مشکلات رایج و راهحلها آن
| مشکل احتمالی دستگاه | راهحل پیشنهادی سریع |
|---|---|
| عدم تخلیه آب لباسشویی | چک کردن فیلتر تخلیه در پایین دستگاه |
| لرزش شدید هنگام خشککن | تراز کردن پایهها و بررسی حجم لباسها |
| روشن نشدن دستگاه | بررسی فیوز مینیاتوری مانیتور و پریز برق |
| نشت آب از زیر ماشین | چک کردن شلنگهای ورودی و خروجی |
نکات ایمنی: قبل از بررسی، این نکات ایمنی را رعایت کنید
قبل از هرگونه دست زدن به قطعات داخلی یا بررسیهای فنی، رعایت موارد زیر برای حفظ سلامت شما و دستگاه الزامی است:
- قطع جریان برق: حتماً دوشاخه دستگاه را از پریز بکشید تا خطر برقگرفتگی کاملاً رفع شود.
- بستن شیر آب: شیرهای ورودی آب سرد و گرم را ببندید تا از نشت احتمالی هنگام جابهجایی جلوگیری شود.
- عدم باز کردن بدنه: به هیچ عنوان بدنه و قطعات حساس مثل برد الکترونیکی را شخصاً باز نکنید.
- استفاده از دستکش: در صورت وجود نشتی، مراقب سطوح لغزنده و لبههای تیز فلزی پشت دستگاه باشید.
چه زمانی متخصص خبر کنید: چه زمانی باید از متخصص کمک بگیرید؟
در صورتی که با انجام بررسیهای اولیه (مانند چک کردن برق و آب ورودی) مشکل دستگاه برطرف نشد، باید از دستکاری بیشتر خودداری کنید. اگر ماشین لباسشویی شما صدای ناهنجار از دیگ میدهد، بوی سوختگی استشمام میکنید و یا کد خطای (Error) خاصی روی نمایشگر ظاهر شده است، اینها نشانههای خرابی در قطعات اصلی مثل پمپ تخلیه، موتور یا برد است. در این شرایط، تنها یک متخصص مجرب میتواند با تجهیزات تست، عیبیابی دقیق را انجام دهد.
جمعبندی: جمعبندی نهایی
خرابی ماشین لباسشویی میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آنها ساده و برخی نیازمند بررسی تخصصی هستند. برای ثبت سفارش نهایی، کافی است مراحل فرم آنلاین را تا انتها طی کنید یا با پشتیبانی تماس بگیرید. اگر با بررسیهای اولیه مشکل برطرف نشد، بهترین کار استفاده از کمک یک متخصص است تا از آسیب بیشتر به دستگاه و هزینههای اضافی جلوگیری شود.