متسوبیشی دایا
باسلام یک دستگاه کولرگازی دایا هریک ساعت یکبار خاموش میشه و باید دوباره با کنترل روشنش کرد گازشم فوله به نظرتون ایراد از کجاست اونایی که تجربه دارن عیب یابی رو از کدوم قسمت باید شروع کرد ؟ ممنونم
پاسخ دستیار هوش مصنوعی ظرف چند دقیقه در همین صفحه نمایش داده میشود. نیازی به رفرش نیست.
پاسخها (25) - مرتب شده بر اساس جدیدترین
ثبت پاسخ جدیدلطفا مشکلتون رو با جزئیات مطرح کنید تا مهندسین بهتر بتونن راهنمایی کنن... دستگاه از زمان روشن شدن تا خاموش شدن چه بازه زمانی طی میکنه... و وقتی خاموش میشه به صورت آنی روشن میشه یا خیر باز چند دقیقه ای طول میکشه؟؟
سلام بعد روشن شدن باتری کنترل رو جدا کنید من دوتا مورد داشتم مشکل از کنترل بود.
سلام.کنترل چک شود ک رو تایمر نباشد.. یه ریسیتی برد دستگاه انجام شود.. خازن بررسی شود
گاز کولر کاملا تخلیه شود .دوباره درست استاندارد شارژ شود. و پشت کندانسور لوله های رفت و برگشت باز شود و تله روغن اضافه کنید و سیستم کنترل جریان کمپرسور از مدار خارج شود
سلام و درود به همگی خسته نباشید بگم به همکارای گلم و اینکه آقای نظری نگفتن دستگاه آمپر میکشه فقط گفت خاموش میشه و بعدش با کنترل روشنش میکنه . برادر دستگاه شما رو تایمر گذاشته شده فقط کافیه تایمر را لغو کنی مشکلش حل میشه .
سلام اول سنسورهای محیطی وپایپ چک بشه دوم کمپرسور باید معاینه بشه
سلام دورد اول سنسورپایپ ومحیط باید اهم گری بشه وبعد برد واگر همیچی اوکی بود باید کمپسوری آمپری گیری بشه که ببینم آیا کمپسور سالم یا گرفتگی ورمدا ر یا حتی شاید کمپسور نمیسوز شده
دوست عزیز با پیام متنی نمیشه. جهت راهنمایی بیشتر اگر دوست داشتید تماس بگیرید راهنماییتون کنم.
بد میگن چرا پشرفت نمیکنیم هر حمالی میاد حرف مفت منزنه نمیدونی بگو بلد نیستم تمام مسخره بازی چه دوست من اگر دروست شد به من بگو مورد از چه مرسی
ب تو چه ربطی داره.مردم چه نظری میدن.سرت تو کار خودت باشه.روری دهنده خدای بالا سره
با عرض سلام و احترام خدمت شما همکار عزیز بنده هم قبلاً روی یک دستگاه کولر گری به همچین مشکلی خوردم بعد از کلی بررسی و آزمون و خطا به این نتیجه رسیدم که برد داخلی مشکل داره و برد رو باز کردم و روی میز کار تستش کردم هیچ مشکلی نداشت و زمانی که شبیهسازی کردم و ازش آمپر کشیدم بعد از گذشت مدتی پلاتینهای رله که آرک زده بود یا به قول تعمیرکارها خال زده بود گرم میشد و باعث میشد ولتاژ ناقص به برد برسه و دستگاه خاموش میشد البته این ایراد میتونه دلایل دیگهای هم داشته باشه مثل تغذیه سوئیچینگ برد داخلی یا اگر دارای ترانس باشه خرابی ترانس یا خازنهای تغذیه و کوپلاژ همچنین تغذیه نامناسب میکروکنترلر که پس از مدتی آی سی رگولاتور ولتاژ، ولتاژ نامناسبی به میکروکنترلر میده و میکرو ریست میشه و حتی خرابی خود میکرو، همچنین لوز کانکشن یا اتصالات شل بین سیمهای داخل و یونیت بیرون که همگی باید چک بشه حتی میشه سیمها داخل مسیر کیفیت نامناسب داشته و بعد از گذشت مدتی، اهمی میشه و باعث بروز خطا در برد میشه که فرمان خاموش شدن کولر صادر میشه برد دستگاه رو باز کنید و به یک تعمیرکار برد نشون بدین یا اگر مشهد تشریف دارین ارسال کنید تا براتون تستش کنم و ایرادش رو پیدا کنم اما حتماً قبل از باز کردن برد سیمهای کانکشن بین پنل داخلی و یونیت بیرونی رو حتماً با مولتی متر تست کنید و مطمئن بشید که از کیفیت مناسبی برخورد دارند و همچنین اهمی نباشند و پس از حصول اطمینان برد را باز کنید و به یک تکنسین جهت تست تحویل بدین انشالله خیلی زود مشکلتون رفع میشه
بد میگن چرا پشرفت نمیکنیم هر حمالی میاد حرف مفت منزنه نمیدونی بگو بلد نیستم تمام مسخره بازی چه دوست من اگر دروست شد به من بگو مورد از چه مرسی
چرا گیر دادیی به کنترل. دست میگه برد و موتور
مشکل همونجاهست باید درست بشه با این شماره تماس بگیر ۰۹۳۶۲۹۷۰۲۹۰ موتور تعویض بشه تا ۵۰و۶۰م میری ولی روغن عوض کنی شستو شو لوله موی وغیره کارای فنی نصف هزینه کارت راه میوفته
سیکل گرفتگی داره موتور آور لود میکنه چندتا دلیل داره باید برسی بشه
مشکل همونجاهست باید درست بشه با این شماره تماس بگیر ۰۹۳۶۲۹۷۰۲۹۰
سلام وقت بخیر بُرد دستگاه به مشکل خورده باید با تکنیسن کولر گازی هماهنگ کنید تا برد دستگاه رو تعمیر کنند.
ولتاژ برق رو چک کن.احتمال زیاد ولتاژ پایینه.کمپرسور اورلود میکنه
برد باید باز شود وخازن برد تعویض گردد
برق تغذیه رو چک کن ،جایی که تیکه خورده یا اتصالات برق تغذیه مثل مینیاتوری و سرسیم و...
نگاهی به تنظیماتش بنداز شاید تنظیم شده بعد از یک ساعت کار خاموش بشه
سلام دلایل مختلفی دارد احتمال کیپی ویا سوکتهای کمپرسوردر اثر کارکرد وجریان کشی لود میکنه ویا سنسور ها مشکل دارند